منهاج البدعه الامویه

سایتی متفاوت و قوی جهت دفاع از اهل بیت در مقابل نواصب

منهاج البدعه الامویه

سایتی متفاوت و قوی جهت دفاع از اهل بیت در مقابل نواصب

منهاج البدعه الامویه

سلام علیکم

ان شا الله به حول قوه الهی و به مدد مولایمان سیدنا علی بن ابی طالب، صاعقه های سنگینی در این سایت بر رئوس وهابیت خواهیم زد

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی

بطلان عشره مبشره توسط خود انها

پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۱۰ ق.ظ


یکی از بهترین راههای شناخت سطح فرهنگی یک گروه یا حزب آشنایی با بزرگان و پیشکسوتان آن گروه یا حزب است این قاعده برای شناخت سطح فکری اهل خلاف نیز مستثنی نبوده و قابل اجراست از این رو به بررسی یکی از گفته های عثمان بن عفان یکی از سه خلیفه بزرگ! آنها میپردازیم که خود او صراحتا خویش را کافر اعلام کرده است. گرچه از این دست کلمات و سخنان در سیره و تاریخ خلفای آنها زیاد است لیکن همین یک مورد هم برای اشنایی با سطح فکری و فرهنگی اهل سنت و جماعت کافی است.
دخل المغیرة بن شعبة على عثمان (رضی الله عنه) وهو محصور فقال : یا أمیر المؤمنین ! إن هؤلاء قد اجتمعوا علیک فإن أحببت فألحق بمکة ؟ وإن أحببت أن نخرق لک بابا من الدار فتلحق بالشام ؟ ففیها معاویة وأنصارک من أهل الشام ، وإن أبیت فاخرج ونخرج وتحاکم القوم إلى الله فقال عثمان : أما ما ذکرت من الخروج إلى مکة فإنی سمعت رسول الله (صلى الله علیه وسلم) یقول یلحد بمکة رجل من قریش علیه نصف عذاب هذه الأمة من الإنس والجن . فلن أکون ذلک الرجل.
 مغیرة بن شعبه‏ پیش عثمان که در محاصره بود- آمده و گفت: ای امیرالمومنین!! این جماعت علیه تو اجتماع کرده اند، بنابراین اگر مایلی برو به مکه، یا اگر میخواهی از دیوار خانه ات دری برایت باز میکنیم تا از آنجا به شام بروی، و در آنجا معاویه و طرفدارانی که از مردم شام داری هستند، و هر گاه هیچ یک از اینها را نمی پسندی تو و ما بیرون می‌آییم و اختلاف‌مان را با این جماعت به قرآن عرضه می‌داریم.
عثمان گفت: در مورد پیشنهاد رفتن به‏ مکه، من از پیامبر خدا (صلی الله علیه و اله) شنیدم که می‌فرمود: در مکه یکی از قریش کافر و مدفون می‌شود که نیمی از عذاب این امت اعم از انس و جن نصیبش خواهد شد. بنابراین نمی‌خواهم من آن شخص باشم... !!! 
همان‌طور که مشاهده کردید از این عبارت عثمان چند نکته مهم به دست می آید:
1.از آنجایی که هر کس باطن خویش را بهتر از بقیه می‌شناسد. عثمان نیز از آنجایی که از قلب خویش اطلاع داشت مطمئن بود که اگر به مکه برود همان کافر!!! وعده داده شده در کلام رسول خدا خواهد بود.
2.جماعت خلاف طی حدیثی جعلی ادعا دارند که 10 نفر توسط پیامبر اکرم وعده به بهشت داده شدند که یکی از انها عثمان است با دقت در متن این کلام که از خود عثمان صادر شده است خواهیم فهمید که اگر واقعا این حدیث از پیامبر صادر شده بود چه جای آن داشت که عثمان از رفتن به مکه هراس داشته باشد؟ اگر واقعا جزو عشره مبشره بوده است؟
3.در کتب جماعت خلاف احادیث بسیاری!! در فضل و مقام عثمان نقل شده تا جایی که آنها اعتقاد دارند کسی که به عثمان توهین کند کافر!! است و مستوجب عذاب حال سوال ما از آنها این است که اگر واقعا این احادیث صحیح بوده و جعلی نیست چگونه است که خود عثمان تمام این احادیث که دلالت بر فضیلت اوست را رها کرده و یقین به حدیث دفن کافری در مکه!! یقین پیدا کرده است؟ آیا این کلام نشانگر این مطلب نیست که خود عثمان هم از این احادیث فضیلت جعلی خبر نداشته و تمام اینها ساخته و پرداخته جماعت وهابی است؟
در پایان ذکر این نکته لازم است که این کلام عثمان در بیش از ده منبع مهم و معتبر اهل خلاف وارد شده است و مرحوم علامه بزرگوار امینی در کتاب شریف الغدیر، ج9 ،ص 152 تا 154 به بررسی سندی این کلام آن هم از منابع وهابی پرداخته و منابع ان را نیز ذکر کرده اند.

منابع :
1.مسند الحرم ،ج1 ،ص67 و پس از ذکر کلام می‌گوید همه رجال آن ثقه هستند.
2.الامامة والسیاسة لابن قتیبة ،ص 35.
3.تاریخ الخطیب، ج14 ،ص 272.
4.الریاض النضرة، ج2، ص192.
5.تاریخ ابن کثیر، ج7 ،ص210.
6.مجمع الزوائد ،ج7 ،ص230. و گفته رجال آن همه ثقه هستند و این کلام با سندهای متفاوتی نقل شده است.
7.الصواعق المحرقه، ص 66.
8.تاریخ الخلفاء للسیوطی، ص 109.
9.السیرة الحلبیة ،ج1، ص 188.
10.تاریخ الخمیس، ج2 ،ص263.
11.إزالة الخفا، ج2 ،ص 243 .
در صحیحین روایت از سعد بن ابی وقاص است. سعد که خود یکی از عشره مشره بوده و هم‌چنین خودش هم راوی این روایت است می گوید: 
ما سمعت النبی یقول لاحد یمشی علی الارض انه من اهل الجنه الا لعبدالله بن سلام .
من از رسول خدا (ص) نشنیدم که درباره زنده ای که بر روی زمین راه می‌رود به جز عبداللَّه بن سلام بگوید: او از اهل بهشت است!! 
صحیح بخاری - کتاب مناقب - باب مناقب عبدالله بن سلام - ح 3552. 

http://library.islamweb.net/hadith/display_hbook.php?bk_no=146&pid=101971&hid=3552   

صحیح مسلم- کتاب فضائل - باب من فضائل عبدالله بن سلام - 4541 

http://library.islamweb.net/hadith/display_hbook.php?bk_no=158&hid=4541&pid=108131

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۶/۱۱/۱۲
  • ۸۵۳ نمایش
  • سید عباس سیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی