منهاج البدعه الامویه

سایتی متفاوت و قوی جهت دفاع از اهل بیت در مقابل نواصب

منهاج البدعه الامویه

سایتی متفاوت و قوی جهت دفاع از اهل بیت در مقابل نواصب

منهاج البدعه الامویه

سلام علیکم

ان شا الله به حول قوه الهی و به مدد مولایمان سیدنا علی بن ابی طالب، صاعقه های سنگینی در این سایت بر رئوس وهابیت خواهیم زد

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی

حاجات را فقط از خدا بخواهید.

شنبه, ۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۰۹:۵۲ ب.ظ



شبهه وهابیت
توسل از دیدگاه قرآن و اهل بیت ( 2 )
در طول تاریخ اسلام همواره اهل سنت و جماعت شیعیان را به خاطر توسل های نامشروعشان مورد سرزنش قرار داده و با ادله های محکم کار آنها را مخالف قرآن و سنت پیامبر می‌دانند . 
و هیچ گاه امامان شیعه توسل های نامشروعی که امروزه شیعیان انجام می‌دهند آنها انجام نداده اند و و از توسل های شیعیان بیزار بوده اند . 
حضرت علی در نهج البلاغه می‌فرماید :
اذا کانت لک الی الله سبحانه حاجه فابدا به مساله الصلاه علی رسوله ثم سل حاجتک فان الله اکرم من ان یسال حاجتین فیقضی احداهما و یمنع الاخری .
(هرگاه  حاجتی خواستی از خدا بخواه ابتدا بر پیامبر صلوات بفرست سپس حاجت خود را از خدا درخواست کن .زیرا خدا بسی بزرگوارتر از آن است که دو حاجت از او خواسته شود و او یکی را برآورده سازد و دیگری را برآورده نکند . 
سوال ؟
چرا حضرت علی مردم را به سوی قبر پیامبر راهنمایی نکرد و چرا نگفت برید و پیامبر را واسطه قرار دهید ؟
اما جالب است بدانید که حضرت علی حتی به سایر امامان و اهل بیت وصیت می‌کند که توسل مشروع را انجام دهند . حضرت علی در وصیت به امام حسن می‌فرماید:
و اعلم ان الذی بیده خزائن السموات و الارض قد اذن لک فی الدعاء و تکفل لک بالاجابه و امرک ان تساله لیعطیک و تسترحمه لیرحمک و لم یجعل بینه و بینک من یحجبک عنه و لم یلجنک الی مت یشفع لک الیه . 
ترجمه: (بدان کسی که گنجینه های آسمان و زمین در دست اوست به تو اجازه داده تا  او را بخوانی  و تضمین نموده که دعایت را اجابت کند وخدا به تو دستور داده که او را بخوانی  تا دعایت را اجابت کند . از خدا طلب مرحمت کن تا بر تو رحم نماید . و  در میان خودش و بندگانش واسطه ای قرار نداده است که میان خدا و بنده اش مانع شود و تو را مجبور نساخته که به نزد کسی بروی تا برای تو پیش خدا شفاعت کند ( منظور مردگان است ).
نکته : در این کلام حضرت علی (علیه السلام) کاملا مشخص است که این بزرگوار طلب کمک را فقط مختص خدا قرار داده است و از فریاد زدن غیر خدا و توسل به مردگان منع کرده است . 

پاسخ:

خوب سوال می کنیم اگر مولا علی (ع) فرموده زمانی که حاجت خواستی از خدا بخواه دیگر چرا فرموده صلوات بفرست؟
چون صلوات خود وسیله ای است برای توسل ، در همین جا هم مولا علی (ع) با توجه به وسیله قرار دادن پیامبر حاجتش را به خدا می گوید. همان طور که در روایات هم این چنین داریم.
توسل امام علی (ع) به پیامبر (ص)
یا محمّد انّى اتوجّه بک الى اللّه ربّک و ربّى فى قضاء حاجتى و ان یصلّى علیک و على آلک الطّیّبین الطّاهرین
صحیفه ی علویه - دعای 24.
توسل در نهج البلاغه 
اما فرمودند نهج البلاغه:
جالب است در نهج البلاغه هم خود مولا علی (ع) به پیامبری توسل می کند که از دنیا رفته است:
ومن کلام له (علیه السلام)
قاله وهو یلی غسل رسول الله, (صلی الله علیه وآله) وتجهیزه: بِأَبِی أَنْتَ وَأُمّی! اذْکُرْنَا عِنْدَ رَبِّکَ، وَاجْعَلْنَا مِنْ بَالِکَ!
خطبه 226-غسل و کفن کردن رسول خدا. [صفحه 142]
پدر و مادرم فدای تو! ما را در پیشگاه پروردگارت یاد کن، و در خاطرات نگهدار.
 جالب است این مطلب در کتب اهل سنت نیز امده است.
ثم لما فرغ على من غسله وأدرجه فی أکفانه کشف الأزار عن وجهه ثم قال بأبی أنت وأمی طبت حیا وطبت میتا ... بأبی أنت وأمی اذکرنا عند ربک ... . 
محمد بن حبیب می گوید: زمانی‌که علی (علیه السلام ) غسل پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) را به اتمام رساند و کفن بر قامت ایشان پوشاند کفن را از صورت ایشان کنار زد و عرضه داشت :‌ پدر و مادرم فدایت پاک و پاکیزه زندگی نمودی و پاک و پاکیزه به پیشگاه خداوند شتافتی ... پدر و مادرم فدایت ما را در پیشگاه پروردگارت یاد کن. 
التمهید - ابن عبد البر - ج 2 ، ص 162 ، شرح نهج البلاغة - ابن ابی الحدید - ج 13 ، ص 42 ، باب ذکر طرف من سیرة النبی (علیه السلام) عند موته .
خوب سوال می کنیم چرا مولا علی (ع) خودش مستقیم پیش خدا نرفت و از پیامبر خواست و به ایشان متوسل شد که نزد خدا یادشان کند؟ یعنی خدا صدای مولا علی (ع) را نمی شوند که پیامبر متوسل شده است؟
اما فرمودند چرا اهل بیت ما را به قبر دستور نداده اند.
بزگوار اهل بیت خودشان به قبر رسول الله متوسل شده اند، شما این وسط چه می گویید؟
توسل امام حسین (ع) به پیامبر (ص)
در حادثه خروج امام حسین (ع) از مدینه تاریخ می نویسد پس از مرگ معاویه، یزید به حاکم مدینه دستور داد که از آن حضرت بیعت بگیرد در غیر این‌صورت سر آن حضرت را برای او بفرستد. این پیشنهاد برای شخصیتی چون امام حسین (ع) بسیار دشوار بود. بنابراین آن حضرت به جدش رسول خدا متوسل شد و سه شب به زیارت قبر جدش رفت، در شب سوم کنار قبر پیامبر (ص) دو رکعت نماز خواند و پس از آن عرضه داشت:
اَللّهُمَّ إِنَّ هذا قَبْرُ نَبِیِّکَ مُحَمَّد وَ أَنَا ابْنُ بِنْتِ مُحَمَّد وَ قَدْ حَضَرَنِی مِنَ الاَمْرِ ما قَدْ عَلِمْتَ. اَللّهُمَّ وَ إِنِّی اُحِبُّ الْمَعْروُفَ وَ أَکْرَهُ الْمُنْکَرَ، وَ اَنَا أَسْأَلُکَ یا ذَالْجَلالِ وَ الاِکْرامِ بِحَقِّ هذَا الْقَبْرِ وَ مَنْ فیهِ مَا اخْتَرْتَ مِنْ أَمْری هذا ما هُوَ لَکَ رِضىً.
بارالها، این قبر پیامبر تو محمّد (ص) است و من فرزند دختر محمّدم. از آنچه براى من پیش آمده است، آگاهى. خدایا، من معروف را دوست دارم و از منکر بیزارم. من از تو، اى خداوند صاحب جلال و بزرگوارى، مى‌خواهم به حقّ این قبر و کسى که در آن هست، راهى را که خشنودى تو در آن است، برایم مقرّر دارى.
بحارالأنوار - ج ۴۴ ص ۳۲۸ ،باب ۳۷.
توسل امام هادی (ع) به قبر اهل بیت (علیهم السلام) و پناه بردن به قبر انها . 
زَائِرٌ لَکُمْ لائِذٌ عَائِذٌ بِقُبُورِکُمْ مُسْتَشْفِعٌ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ بِکُمْ وَ مُتَقَرِّبٌ بِکُمْ إِلَیْهِ.
زائر شما هستم،ملتجى و پناهنده به قبر شمایم،خواهنده شفاعت به درگاه خداى عزّ و جلّ به وسیله شما مى‏باشم،و به سوى او به سبب شما تقرّب مى‏جویم...
زیارت جامعه ی کبیره

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۶/۱۲/۲۶
  • ۸۷۷ نمایش
  • سید عباس سیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی