منهاج البدعه الامویه

سایتی متفاوت و قوی جهت دفاع از اهل بیت در مقابل نواصب

منهاج البدعه الامویه

سایتی متفاوت و قوی جهت دفاع از اهل بیت در مقابل نواصب

منهاج البدعه الامویه

سلام علیکم

ان شا الله به حول قوه الهی و به مدد مولایمان سیدنا علی بن ابی طالب، صاعقه های سنگینی در این سایت بر رئوس وهابیت خواهیم زد

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی

عدم شنوایی مردگان

يكشنبه, ۵ فروردين ۱۳۹۷، ۰۱:۳۲ ب.ظ


 شبهه وهابیت:
مراجع عظام تقلید موفق به شناسایی اشتباهات قرآن شدند:
یکی از این اشتباهات:
خداوند در قرآن آیه 22 سوره فاطر می فرماید: « إِنَّ اللَّـهَ یُسْمِعُ مَن یَشَاءُ ۖ وَمَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِی الْقُبُورِ »
ترجمه ( فولادوند) :خداست که هر که را بخواهد شنوا مى‌گرداند؛ و تو کسانى را که در گورهایند نمى‌توانى شنوا سازى. 
مراجع عظام و دانشمند معتقد هستند : خداوند در این آیه اشتباه کرده است و صحیح آن است که اهل قبور صدای انسانها را می شنوند.
پاسخ شیعه:
اقایان وهابی باز هم گافی دادید، این بار گاف بدی دادید!
وهابیون می گویند خداوند در ایه اشتباه کرده است ، جناب عقیل هاشمی مراجع شیعه نه، بلکه بگوید ابن تیمیه می گوید خداوند در ایه اشتباه کرده و می گوید صحیح ان است که اهل قبور صدای ما را می شنود.
یادتان باشد ابن تیمیه مرجع تشیع نیست، بلکه خدای شما وهابیون است!
 وقال ابن تیمیة : وروی بن عبد البر عن النبى أنه قال ( ما من رجل یمر بقبر الرجل الذى کان یعرفه فی الدنیا فیسلم علیه إلا رد الله علیه روحه حتى یرد علیه السلام... فهذه النصوص وامثالها تبین ان المیت یسمع فی الجملة کلام الحی .
ابن عبد البر در روایتی از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل کرده که از کنار قبر هر کسی عبور کنی که در دنیا او را می شناختی ( نه فقط برادر مؤمن ) ، به او سلام کنی ، روح او به تو بر می گردد و جواب سلام تو را می دهد. این نصوص و امثال این دلالت می کند بر این که میت فی الجمله سخن زنده ها را می شنود .  
ابن تیمیه ، مجموع فتاوا ، ج 24 ، ص 332.
خوب پس تا اینجا ابن تیمیه اقرار کرده مرده ها سخن زنده ها را می شوند. حالا ایا در جایی هم گفته این صحیح است؟
فلا ریب أن الموتى یسمعون خفق النعال کما ثبت عن رسول الله ( وما من رجل یمر بقبر الرجل کان یعرفه فى الدنیا فیسلم علیه الا رد الله علیه روحه حتى یرد (علیه السلام) (2)صح ذلک عن النبى إلى غیر ذلک من الأحادیث.)
بدون شک و تردید، مردگان صدای نعلین زندگان را می‌شنوند؛‌ چنانچه این مطلب در روایت رسول خدا ثابت شده است .... این روایت از رسول خدا صحیح است و روایات دیگر. 
کتب ورسائل وفتاوى ابن تیمیة فی الفقه، ج 24، ص173 .
وقد ثبت عنه فى الصحیحین من غیر وجه أنه کان یأمر بالسلام على أهل القبور ویقول (قولوا السلام علیکم أهل الدیار من المؤمنین والمسلمین وانا ان شاء الله بکم لاحقون ویرحم الله المستقدمین منا ومنکم والمستأخرین نسأل الله لنا ولکم العافیة اللهم لا تحرمنا أجرهم ولا تفتنا بعدهم واغفر لنا ولهم ، فهذا خطاب لهم وإنما یخاطب من یسمع.
و ثابت است روایت در صحیح بخاری و مسلم از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) از طرق مختلف که دستور به سلام کردن بر مردگان داده است و می‌فرمود ( بگویید سلام بر شما ای اهل دیار مؤمنین و مسلمین و ما ان‌شاء‌‌الله به شما ملحق می‌شویم و خداوند مستقدمین و مستأخرین از ما و شما را رحمت کند و از خداوند برای ما و شما طلب عافیت داریم ، خدایا ما از اجر و پاداششان محروم نکن و ما و آنها را ببخش. و این خطاب به مردگان است و فقط کسی که می‌شنود مورد خطاب قرار می‌گیرد. 
ابن تیمیه الحرانی الحنبلی، ابوالعباس أحمد عبد الحلیم (متوفاى 728 هـ)، کتب ورسائل وفتاوی شیخ الإسلام ابن تیمیة، ج24، ص363، تحقیق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم العاصمی النجدی، ناشر: مکتبة ابن تیمیة، الطبعه:الثانیه.

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۷/۰۱/۰۵
  • ۷۹۹ نمایش
  • سید عباس سیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی